Ændre nummerrækken på blanketter

Kommentarer

3 kommentarer

 • Avatar
  Jakob Nørager Jørgensen

  En langt bedre løsning ville ganske enkelt være bare at gøre det muligt at søge efter blanketnumrene i søgevinduet. Det må være en rimelig let sag at få ordnet. :-)

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Lisbeth Fog

  Det er faktisk allerede muligt at gøre det i feltet "Søg i indtastede værdier", men søgningen er lavet, så den søger værdierne både som den værdi de er i sig selv, men også trunkeret, så den søger værdien som en del af ord/tal. 

  Derfor vil du ofte opleve, at hvis du søger på et ret lavt tal, så kommer der også en masse andre blanketter frem, hvor de tal er en del af deres blanketnummer.

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Jakob Nørager Jørgensen

  Yes, det er jeg med på. Det er super med muligheden for at søge på tværs, men jeg forstod ønsket som at det netop var dét man gerne ville undgå - at få alt muligt andet med i søgeresultatet, når det man egentlig søger efter er et specifikt blanketnummer.

  Det vil i øvrigt være godt med en generel dokumentation for hvordan søgefunktionaliteten virker. F.eks. kan man lave anførelsestegn for at lave specifikke søgninger på helt bestemte forekomster (a la google) eller dobbelte &&-tegn for at kombinere søgeudtryk. Men det kan jo være, at der findes mange flere smarte søgekommandoer, som vi blot ikke kender til.

  0
  Kommentarhandlinger Permalink

Log ind for at efterlade en kommentar.