Fjernprint

Kommentarer

4 kommentarer

 • Avatar
  Michele Amby Andersen

  Hej Jacob og Ditmer, 

  hvad sker der pt. hvis vi bruger digital post-databehandleren og der er involveret et CPR. hvor modtageren er fritaget for digital print? 

   

  Vi vil starte op med den databehandler, men mangler viden om, hvad der sker når nogen er fritaget - og gerne en tidshorisont på om og hvornår vi kan forvente en løsning til fjernprint. 

   

  Vh. Michele 

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Lisbeth Fog

  Pt. vil digital post databehandleren fejle, hvis modtageren er fritaget for Digital Post.

  I vil dels kunne se den fejle på blanketterne, hvis I sætter notifikation op på arbejdsgangen, der har arbejdsgangen tilknyttet, og derudover vil I kunne se det under punktet "Udbakke" i administrationsdelen.

  Jeg har desværre ikke nogen tidshorisont i forhold til fjernprint, men kan oplyse, at det ikke er noget af det vi arbejder med i øjeblikket.

  I kan som midlertidig work around sætte et ja/nej-element ind i jeres blanketter, hvor I spørger udfylderen, om vedkommende er tilmeldt Digital Post.
  Og så kan I sætte Digital Post databehandleren op til kun at skulle aktiveres, hvis der svares "Ja".

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Jacob Bækgaard

  Hej Michele og Lisbeth

  I forhold til vores brug af digital post indtilvidere, så er den work around, som Lisbeth skitserer også en af dem, som vi har med i overvejelserne. 

  Derudover overvåger vi også den, der hedder Udbakke i administrationsdelen. Her kan man se, hvis der er nogle af databehandlerne, der fejler - herunder hvis den ikke kan sende til en digital postkasse. Det har indtilvidere kun været i et tilfælde vi har oplevet det i det halve år, som vi har brugt det.

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Michele Amby Andersen

  Hej Lisbeth og Jacob, 

   

  tak for både workaround og et bud på omfanget af problemet. Det giver formentlig ikke de store knuder i den retning så. Vi prøver at gøre det på den måde. 

   

  Vh. Michele 

  0
  Kommentarhandlinger Permalink

Log ind for at efterlade en kommentar.