Fleksible flows

Planlagt

Kommentarer

4 kommentarer

 • Officiel kommentar
  Avatar
  Lisbeth Fog

  Kære alle

  Som en del af vores road map er det planlagt, at der bliver indført fleksible flows - flere af jer sidder med i en workshop i dag omkring validering af designoplægget, så hold endelig øje med vores release notes, hvor der løbende vil komme nye funktioner ift. de fleksible flows.

  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Louise Skovhus

  Jeg støtter op om ønsket - som jeg læser det, vil vi f.eks. også kunne indsætte spørgsmål, der bestemmer efterfølgende handling. Et eksempel kunne være "skal din leder godkende blanketten før indsendelse?" - pt. kører jeg for eksempel med to forskellige blanketter for at kunne imødekomme, at nogle skoler lader skolesekretær sende direkte til visitationsudvalg for specialundervisning og andre vil have blanketten omkring skolelederen, før den indsendes.

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Jakob Nørager Jørgensen

  Det er en super god ide, at kunne lave "forgreninger" i flowet på baggrund af en værdi i blanketten e.l., hvor det så ville være muligt at udnytte den allerede eksisterende funktion med at afgrænse de enkelte trin til forskellige rettighedsgrupper.

  Jeg har ofte snakket om, at det skal være muligt, at trigge databehandlere på hvilket som helst trin i flowet, og dit foreslag, Thomas, er i samme boldgade - at være i stand til at lave langt mere fleksible flows.

  Flow-delen i DitmerFlex er helt klart dét sted, hvor platformen trænger til en kærlig hånd. Jeg støtter fuldt op om forslaget, og opfordrer Ditmer til at tænke det ind i en samlet re-udvikling af flowdelen med sammenhæng og skalerbarhed/udvidelse in mente.

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Thomas Overgaard Nielsen

  Databehandlere på alle trin, som Jakob beskriver, er også et stort ønske her. Og meget gerne med muligheden for både at sende data ud med også at berige feltværdier fra ekstern data.

  Dette ønske er vendt med Ditmer, som var positive, men lad os endelig få et ønske formuleret :)

  0
  Kommentarhandlinger Permalink

Log ind for at efterlade en kommentar.