Forbedret Frontend for borgere ved udfyldt blanket pga. gdpr

Besvaret

Kommentarer

5 kommentarer

 • Officiel kommentar
  Avatar
  Lisbeth Fog

  Hej Sandra

  Da DitmerFlex som system ikke har nogen mulighed for at skelne mellem, hvorvidt blankettens afslutning også indikerer, at sagsbehandlingen er afsluttet, så er det desværre ikke noget, som vi kan vise rent frontend-mæssigt i DitmerFlex.

  I har dels mulighed for at kommunikere det direkte i blanketterne via standard- eller infotekster, og derudover har I muligheden for at sende en kopi af PDF'en som kvitteringen via Digital Post.

  En anden løsning kunne være at udforme en e-mailkvittering, der kvitterer for modtagelsen og oplyser om det videre forløb.

  Sidst men ikke mindst får I mulighed for at flette tekst ind i dokumentskabeloner på den anden side af sommerferien i en ny version af DitmerFlex, hvilket vil give jer mulighed for udelukkende at flette "ufarlige" dele af blanketten ind i den skabelon, som I eventuelt sender som kvittering til borgeren.

  Kommentarhandlinger Permalink
 • Hej Lisbeth.

  Er det så ikke muligt helt at skjule at der står afsluttet? og skjule det foldudpanel hvor man kan se alle de databehandlere den går igennem? Dette er ikke viden der gavner brugeren i sidste ende alligevel?

   

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Lisbeth Fog

  Nej, der er ikke mulighed for at skjule afsluttede blanketter.

  Vi har ikke nogen mulighed for at differentiere, hvad de forskellige brugere kan se på "Mine blanketter", og derfor vil det heller ikke give mening at fjerne delen med de afsluttede blanketter, da det for de fleste brugere vil give mening at kunne se, hvad man har udfyldt tidligere.

  Der er desværre heller ikke mulighed for at skjule databehandlerne.

   

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Line Wichmann Ketelsen

  Jeg tænker som Lisbeth, at man komme langt med gode informationstekster og generelle e-mails. Jeg har i hvert fald ikke oplevet de store udfordringer fra borgerens side her i Hedensted. Borgeren kan jo vejledes til, selv at downloade blanketten, hvis de ønsker dette.

  I forhold til det med afsluttede blanketter, kunne man så overveje at skifte "afsluttede" ud med "indsendte"? Ville det ikke imødekomme både Sandras ønske og de tekniske udfordringer?

  0
  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Jakob Nørager Jørgensen

  Principielt er det lidt træls, at man ikke kan skjule for udfyldere hvilke databehandlere, der er tilknyttet en arbejdsgang. Hvilket arbejdsflow der ligger bag en indsendt blanket er ikke noget, der er nødvendigt for hverken interne eller eksterne at se og skaber i bedste fald kun forvirring.

  Jeg har nogle gange måtte forsikre borgere og virksomheder om, at deres indsendte blanket var helt ok, da de kunne se på deres indsendte blanket, at der var en databehandler, der fejlede. Det giver simpelthen ingen værdi for nogen, at der udstilles hvilke databehandlere, der er i sving. Det er kun for administratorer at dette er relevant.

  1
  Kommentarhandlinger Permalink

Log ind for at efterlade en kommentar.