Ny flowdesigner

Besvaret

Kommentarer

2 kommentarer

 • Officiel kommentar
  Avatar
  Jonas Rosenberg Bolmgren (Ditmer A/S)

  Kære Louise

  Vi arbejder forsat på den nye flowdesigner, men det har vist sig at det er langt mere omfattende end først forventet og vi har forsat en række udfordringer. I og med flowdesigneren trækker ud, kolliderer det med mange af vores andre tiltag og projekter, der gør at vi ikke rykker os så hurtigt som vi havde ønsket. Med afsæt i udfordringerne har vi et håb om at vi kan begynde at se enden på det i slutningen af året. Men det er som sagt svært at sige da vi har med høj kompleksitet at gøre.

  Den nye flowdesigner tillader at man kan indsætte databehandlere ind midt i flowet, så på den måde bør det være muligt at koble en multivælger op på en ny-arbejdsgangsdatabehandler inde i flowet og derigennem starte en arbejdsgange på baggrund af hvad man har valgt. Dette skulle også virke i dag med den gamle designer, men bare hvor man kun kan gøre det på sidste trin i flowet. Så måske du slet ikke behøves at vente på den nye flowdesigner?

  Her er et link til nyarbejdsgangsdatabehandleren, hvis det skulle have interesse: https://support.ditmerflex.dk/hc/da/articles/360017775931-Ny-arbejdsgang

  Kommentarhandlinger Permalink
 • Avatar
  Michael Elfrom Nguyen

  Hej Louise

  Til orientering så er den nye flowdesigner kommet med i version 2020.6

  0
  Kommentarhandlinger Permalink

Opslag er lukket for kommentarer.