Anja Mattich Tygesen

• Aktivitet i alt 15
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 7
  • Abonnementer 5

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Anja Mattich Tygesen
  • Avatar

Anja Mattich Tygesen oprettede et opslag

Differencering af hvem der kan søge hvilke blanketter frem

Mulighed for at sætte søgning op på blanket niveau for hvem der kan søge blanketten frem. Dette for at man ikke har medarbejdere der kan søge blanketter frem der indeholder f.eks. personfølsomme op...

• Avatar

Anja Mattich Tygesen kommenterede

Det ville bare være sådan en god funktion, den problemstilling har vi også.

• Avatar

Anja Mattich Tygesen oprettede et opslag

Kommentarfelt under mine blanketter

Vi kunne godt tænke os, at der var et ekstra felt på vores blanket på forsiden, så man selv kan sætte en kommentar på. Det er f.eks. hvis vi er flere i en gruppe som kan se blanketterne og derfor h...