DitmerFlex Support

• Aktivitet i alt 85
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 0
  • Abonnementer 44

Kommentarer

Nylig aktivitet af DitmerFlex Support Sortér efter nylig aktivitet Nylig aktivitet Stemmer
  • Hej Annja Det er delt op i to opgaver, så der er en opgave omhandlende elementer, og en anden opgave omhandlende hjælpetekster i administrationsdelen - eksempelvis ift. databehandlere, systemkonfig...

• Hej Henrik Du kan se, om du har stemt ved at se på pilens farve ud for opslaget. Når pilen skifter farve til gul, så har du afgivet din stemme. Hvis du klikker på pilen igen, så vil du fjerne din s...