Nicolai Ringtved Jensen

• Aktivitet i alt 3
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 0
  • Abonnementer 1

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Nicolai Ringtved Jensen
  • Avatar

Nicolai Ringtved Jensen oprettede en artikel,

Version 2021.4

Deaktivering af notatfelt Max antal karakterer i tekstfelt Undgå at brugere benytter Internet Explorer Søg på elementer i blanketter Sideskift ved søgninger Ny mulighed for sletning af arbejdsgang...

• Avatar

Nicolai Ringtved Jensen oprettede en artikel,

Sletning af arbejdsgange

Formål Vi har tidligere beskrevet, hvordan sletning af data kan foregå. Her var fokus dog hovedsageligt på blanketter, hvorfor vi ønsker at give jer en introduktion til logikken i systemet, når det...