Thomas Heath (Ditmer A/S)

• Aktivitet i alt 3
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 0
  • Abonnementer 1

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Thomas Heath (Ditmer A/S)
  • Avatar

Thomas Heath (Ditmer A/S) oprettede en artikel,

Opsætning af brugerimport fra CSV-fil

Det er muligt at importere brugere baseret på data fra en CSV-fil. Hvad er en CSV-fil? En CSV-fil er en samling af data separeret af et unikt tegn (oftest semikolon). Du kan skabe CSV-filer med en ...

• Avatar

Thomas Heath (Ditmer A/S) oprettede en artikel,

Opdatering af DitmerFlex

Denne vejledning henvender sig til kunder, der har købt OnPremise versionen af DitmerFlex på vilkår anno 2018.Den beskriver, hvordan DitmerFlex opdateres til ny version. Hvis DitmerFlex websitet og...